Om Fraberg

Hva vi gjør

Fraberg AS driver med salg og service av kjøl og storkjøkkenutstyr til privatpersoner og bedrift. Vi har mer enn 20 års erfaring innom fagene og selger, installerer og reparerer på ett stort utvalg maskiner.

Er det service av ditt kjøleaggregat hjemme privat eller en profesjonell oppvaskmaskin på ett hotell du er ute etter? Ja, da har du kommet rett sted!  Vi tilbyr også årlige serviceavtaler på alt utstyr vi leverer, dette er for å sikre en mest mulig problemfri hverdag for våre kunder.

Fraberg AS er servicepartnere til Norcool, Thermcold og Electrolux Professional med dekning  sentralRogaland
Send oss gjerne en forespørsel, vi hjelper med alt fra garantiarbeid til vanlig oppdrag.

Visjon

Vi leverer ikke bare ønsket produkt, vi leverer også service.
Alle produkter vi selger skal vi også kunne reparere.

Vi vil at du som kunde skal føle deg vel mottatt og være fornøyd med produktet/tjenesten du kjøper av oss, enten du er bedrift eller privat kunde.
Vi står på og jobber mot din tilfredshet om det er ett standard kjøleaggregat til deg som privatkunde eller en komplett løsning med kjølerom og kjøkkenmaskiner til storkjøkkenet i din bedrift.

Det er viktig for oss at alle kunder blir behandlet på en profesjonell og behagelig måte. Vi jobber derfor kontinuerlig for å bli bedre slik at vi kan yte best mulig service for deg som kunde.

Vårt mål er at du som kunde skal bli kontaktet så raskt som mulig etter en henvendelse, og at du skal få hjelp innen 3 virkedager. (så sant vi ikke må bestille en varer eller deler fra leverandør).

Våre ansatte

Frank Bergsagel
Daglig leder
90476700
frank@fraberg.no
Bjørn-Reidar Tanche-Larsen
Administrerende leder
51807030
bjorn@fraberg.no
Elise Bergsagel
Kontor
51807030
elise@fraberg.no
Steffen Larsen
STORKJØKKEN REPARATØR
48172548
steffen@fraberg.no
Rune Voll
Kjøletekniker
91646557
rune@fraberg.no